preloader

Despre noi

La Kara Kindergarten, nu credem în simple cursuri sau programe educaționale. Noi oferim micuților exploratori o experiență unică, holistică – o aventură continuă de descoperire și învățare prin joacă, trăită în strânsă legătură cu natura.

kara 01
Misiunea Noastră

Cultivăm Libertatea de a Crește Armonios

Viziunea Kara se îmbină perfect cu metoda inovatoare Reggio Emilia, pe care o îmbrățișăm cu pasiune. Considerăm că fiecare copil este un miracol unic, plin de curiozități și potențial infinit gata să înflorească. Rolul nostru este simplu - să creăm cadrul optim pentru ca micuții să se poată dezvolta liber și armonios din toate punctele de vedere: cognitiv, emoțional, social, motric și creativ.

Contact
Kara Kindergarten
Povestea Noastră

Când Pasiunea Întâlnește Inovația

about us combine 1

Ideea Kara Kindergarten a luat naștere din dragostea pentru natură și credința în puterea unei educații alternative. Grădinița a devenit astfel o oază desprinsă parcă din povești, unde copiii pot descoperi, explora și învăța prin interacțiune directă cu mediul înconjurător viu.

main shape before
main shape after
Echipa Noastră

Parteneri în Aventura Cunoașterii

La baza reușitei stă o echipă de pedagogi profesioniști, dedicați și pregătiți conform celor mai înalte standarde în abordarea Reggio Emilia. Fiecare dintre noi suntem ghizi, mentori, parteneri alături de copii în fascinanta lor călătorie a descoperirii și autocunoașterii.

Află mai multe
Kara Kindergarten
Kara Kindergarten
Kara Kindergarten
galerie foto 6
Facilitățile Noastre

Un Univers Educațional de Vis

Grădina noastră fermecată, cu tufișuri înfloritoare, alei șerpuitoare și colțișoare ascunse este leagănul aventurilor în aer liber. Sălile de clasă devin ateliere permanente de creație, în timp ce curtea interioară și terasele însorite sunt locul perfect pentru activități recreative.

Contact
La Kara, implicăm activ părinții în experiența educațională. Comunicarea deschisă, feed-back-ul constant și atelierele comune ne ajută să oferim un program adaptat perfect nevoilor și aspirațiilor fiecărui copil în parte. Vino să faci parte din miracolul nostru pedagogic! Programează o vizită la sediul Kara pentru a descoperi pe viu spiritul nostru inovator și grija cu care am conceput fiecare detaliu al grădiniței.
Părinții

Partenerii Noștri de Încredere

Contacteaza-ne
Kara Kindergarten
Deschide chat
Buna
Cu ce te pot ajuta?
Call Now Button